dilluns, 6 d’octubre del 2014

Celebració de la SMLM 2014

Ha estat un matí molt bonic i interessant! La celebració del dia Mundial de l'Alletament Matern per a nosaltres, Alletar i Criar, ha estat un èxit.

Les dues llevadores que ens han acompanyat la Montse i l'Imma ens han passat un preciós i emotiu vídeo d'un part al Pius hospital, ens han mostrat les noves instal.lacions, explicat el nou protocol de part respaldat per l'evidència científica i les institucions, la importància del respecte en el pla de part, en el desig de la mare, en els espais, en el propi procés de part, en el posterior pell a pell, que passa quan es practica una cessaria, en l'aferrament espontàni, en l'atenció postpart...

Hem tingut temps de preguntar, compartir, queixar-nos, emocionar-nos, abraçar-nos...retrobar-nos amb mares recents i sòcies de fa una pila d'anys.

Tot celebrant els nous canvis i tots els que vindran gràcies al gran treball, la profesionalitat, la insistència, la tenacitat, els suggeriments, la renovació, la innovació de dones com nosaltres, hem compartit menjar, històries i projectes.

És un fet que ara ja es pot parir d'una manera més digna de la que coneixíem fins ara, constatant que un bon part, es quasi un passaport a una  lactància exitosa.

Moltes gràcies a totes i tots els que heu vingut i els que s'han quedat amb les ganes i no han pogut assistir.
La Montse Bach ens ha promès que vindrà un altre dia al grup per tornar-nos a parlar d'allò que ens interessa.

Així que mil gràcies a tothom!!
 
Pili Carmona