diumenge, 4 d’octubre de 2009

Festa Alletar i Criar

SMLM - DISSABTE 17 D'OCTUBRE


11:00 h. Presentació de l’associació “Alletar i Criar” a càrrec de Pili Carmona, presidenta de l’associació .

11:30 h. Conferència col·loqui a càrrec de Mª Teresa Baiges, infermera de pediatria “LACTÀNCIA I SITUACIONS D’EMERGÈNCIA EN EL NOSTRE ENTORN (prematuritat, malalties...)”.

12:30 h. 4ª Cursa de nadons per categories: “cotxet”, “quatre grapes”, “de la mà” i “solet”.

13:30 h. Foto commemorativa i pica-pica casolà per a mares, pares, nens, nenes, familiars i amics.©Mamá de Lola http://www.mamadelola.com


Com ja sabreu el dissabte 17 d'octubre farem a Valls la festa del grup "Alletar i Criar" i ens unirem a les celebracions que es fan arreu del món de la Setmana Mundial de l'Alletament Matern.

Ens seria molt útil que ens diguessiu si ens visitareu aquest matí i també qui pot col.laborar i què portareu per menjar, recordeu que com de costum cadascú porta una beguda (aigua, refresc,...) i alguna cosa de menjar (truites, coques, pa de pessic, galetes...). Necessitem la vostra col.laboració.

Us agraïm molt la vostra presència i el vostre suport durant aquests 4 anys i estarem encantats de retrovar-nos i poguer parlar i compartir amb vosaltresi els vostres fills i filles aquest matí de dissabte.

Cap comentari: